inschrijvingen

Op deze pagina vindt u informatie over de inschrijvingen op onze school.

Het nieuwe inschrijvingsdecreet vraagt aan de scholen om mee te delen wanneer ze de inschrijvingsperioden organiseren. Wij laten jullie graag weten (en zeg het voort … ) dat we onze inschrijvingsperioden als volgt vastleggen:

Voor kinderen geboren in 2017:

- Van 1 februari 2019 tot en met 28 februari 2019 is er een voorrangsperiode voor de broers en zussen én

de kinderen van het personeel.

- Vanaf 1 maart 2019 om 8.00 uur kunnen alle andere peuters geboren in 2017 inschrijven.

Wees er tijdig bij. Breng zeker de kids-ID mee.

Voor kinderen geboren vóór 2017:

Vanaf 1 maart 2019 om 8.00 uur kunnen alle andere kinderen inschrijven. Breng zeker de kids-ID mee.

De belevenissen van onze kinderen kan je steeds lezen op deze website.

Ben je van plan je kindje in te schrijven, breng dan op voorhand een bezoekje aan de school zodat je ons pedagogisch project en het reilen en zeilen in de school kent. Neem in dat geval telefonisch contact op met de school op het nummer 02 269 49 15 en deel mee dat je naar het infomoment op vrijdag 18 januari 2019 om 9.00 uur wenst te komen.

Hopelijk mogen we jullie verwelkomen!

Gelieve er rekening mee te houden dat de inschrijvingen in het Nederlands gebeuren. Breng een tolk mee indien nodig.